Close sidebar
Close sidebar

Care sunt rezultatele probelor luate de la liceul Gheorghe Lazăr după cazul de meningită

După tragedia de la liceul Gheorghe Lazăr din București, au fost prelevate probe pentru a vedea dacă a fost cineva contaminat.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Săptămâna trecută, la liceul Gheorghe Lazăr din București, o elevă de clasa a XII a sfârșit fulgerător după ce a fost diagnosticată cu meningită.

Imediat după tragedie, au fost luate și primele măsuri, mai exact s-a administrat tratament profilactic contacților și s-au recoltat probe pentru exudate faringiene. De asemenea, a fost realizată și dezinfecția în tot liceul.

Citeste si: VIDEO| Carantina la Colegiul „Gheorghe Lazar”, dupa moartea adolescentei diagnosticate cu meningita

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Deces la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală! O elevă diagnosticată cu meningită a murit

În urma anchetei epidemiologice, s-a dovedit că niciunul dintre cei care au intrat în contact cu tânăra nu a fost contaminat.

„Conform informațiilor furnizate de DSP București, toate probele exudat luate de la copiii din liceul Gheorghe Lazăr au ieșit negativ. La Institutul Matei Balș s-au mai prezentat alți 18 copii în weekend cărora le-au fost recoltate probe, iar aceste noi analize vor fi gata mâine”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI