Raluca Bădulescu, unul dintre jurații emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata de luni până vineri, de la 19:00, la Kanal D2 si-a exprimat indignarea față de defilarea uneia dintre concurentele show-ului. In editia din această seară a emisiunii despre stil si moda, difuzată la Kanal D2, într-un comentariu plin de pasiune, Raluca Badulescu a lansat o întrebare retorică.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

"Ce problemă ai cu pantofii? Nici tu nu știi să mergi pe tocuri? Tu ai făcut sport de performanță, ai mușchii antrenați. Cum poate cineva cu un corp ca al tău și cu o musculatură ca a ta să nu meargă cu pantofii aceia zburând?! Nu inteleg !”, spune Raluca Badulescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Carina, <mersul> la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

Carina, <mersul> la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

Recunoscută pentru abilitatea sa de a evalua ținutele si de a le identifica, dar și pentru faptul că încurajează concurentele să fie încrezătoare și să își afirme personalitatea prin stilul lor vestimentar, Raluca Bădulescu a subliniat că ceea ce contează cel mai mult într-o apartiei nu este doar ținuta, ci și modul în care aceasta este prezentată.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2, Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare

Care este explicatia pentru aceasta defilare si ce motive a invocat Carina pentru aparitia mai defectuoasă veti putea afla urmărind editia din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.

Citește și: Jurații ”Bravo, ai stil!”, impresionați de styling-ul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D2 Maurice Munteau: “Nu mă omor după cizme, dar îmi place aproape tot!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si