E clar că Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie. Jurnalista care a intrat recent în politică, urmând să candideze din partea PSD la alegerile europarlamentare din luna mai, a trăit momente palpitante în iulie 2009, atunci când televiziuea la care era angajată, Pro TV, a trimis-o în SUA pentru a realiza mai multe reportaje şi interviuri la evenimentul anului, funeraliile lui Michael Jackson, starul fiind îngropat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

( vezi cum a ajuns Carmen Avram pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare)

Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie: "Ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă” 

„Am cunoscut oameni extrem de interesanţi, am avut norocul să stăm de vorbă cu personaje care ştiau foarte multe despre ceea ce se întâmplă în familia Jackson, ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă”, a declarat Carmen Avram pentru Gândul.  „Din toate discuţiile pe care le-am purtat cu apropiaţi ai familiei, s-a desprins imaginea aceasta a geniului inocent, izolat într-un palat de cleştar. Într-o perioadă, era atât de sever controlat de grupurile de interese din jurul lui, încât nu avea acces nici măcar la propriul paşaport. Bodyguardul lui ne-a povestit că era extrem de copilăros şi că i se alătura uneori nopţile, în sala lui de jocuri de la Neverland, să se joace”, a mai spus Carmen Avram.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie: "Era imposibil de filmat acolo, pentru că era un cimitir privat"  

La funeraliile lui Michael Jackson, Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie. „Am reuşit chiar să intrăm – şi cred că am fost singurii care am făcut asta, în cimitirul în care urma să fie îngropat Michael. Era imposibil de filmat acolo, pentru că era un cimitir privat şi accesul camerelor era interzis. Noi am riscat puţin şi am reuşit să tragem 15 minute de imagine. Apoi, ne-a prins paza cimitirului şi ne-a dat afara cu două maşini de poliţie după noi. Ne-a fost puţin rusine, dar măcar am avut imagini în exclusivitate”, a relatat Carmen Avram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si