Carmen Dan a declarat ca asteapta raportul privind modul in care Jandarmeria a intervenit vineri seara, iar in cursul zilei va face publice concluziile acestuia.

Ea a tinut sa sublinieze ca nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei si ca dupa fiecare interventie operativa se face un raport.

Carmen Dan i-a vizitat la Spitalul Floreasca pe cei trei jandarmi raniti, intre care femeia jandarm care a

fost batuta, ea spunand ca vestile sunt imbucuratoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Noi am tinut constant legatura cu medicii care i-au tratat, vestile sunt imbucuratoare, baietii se vor externa maine, stefania este bine, este puternica. Are multe contuzii, traumatisme, dar starea ei este buna, a vorbit dimineata si cu un psiholog", a declarat Carmen Dan.

intrebata cum comenteaza interventia Jandarmeriei, Carmen Dan a tinut sa sublinieze ca nu ministrul coordoneaza interventiile

Jandarmeriei.

"Asa cum stiti, nu ministrul coorodneaza interventiile Jandarmeriei. Dupa fiecare misiune operativa se face un raport care se pune la dispozitia conducerii ministerului. Astept acel raport, iar in cursul zilei de astazi o sa ies si o sa prezint concluziile raportului", a afirmat ministrul de Interne.

Dan a refuzat sa faca alte comentarii legata de modul in care Jandarmeria a intervenit vineri seara, spunand ca scopul vizitei sale la spital a fost sa vada ce fac colegii sai.

Presedintele Klaus Iohannis spune ca este inexplicabil de ce Jandarmeria nu a izolat si retinut grupurile de indivizi cu atitudine huliganica si violenta din Piata Victoriei, permitandu-le acestora sa deturneze protestul cu consecinte dintre cele mai dramatice si face un apel la toate fortele de ordine ca pe viitor sa urmeze cu strictete procedurile, sa nu raspunda disproportionat si mai ales sa nu puna in pericol viata cetatenilor.

De asemenea, sefului statului cere ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si asume responsabilitatea pentru felul in care a gestionat situatia din timpul protestelor si sa prezinte un raport detaliat privind modul in care fortele de ordine au actionat si mai ales la ordinul cui.

"Din nefericire, se dovedeste, din nou, ca acest Guvern este irational si actioneaza impotriva intereselor propriilor cetateni si fac un apel la membrii PSD care nu vor sa fie partasi sa se debaraseze de aceasta conducere nociva, care duce tara spre haos si dezordine", spune Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si