"Am încredere foarte mare în această perioadă în puterea de a strânge şi de a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Viorica Dăncilă", afirmă Carmen Dan. Totodată, ea spune că ia în calcul posibilitatea de a-l vizita pe Dragnea, când va fi posibil. "Eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte", adaugă Dan.

Carmen Dan a declarat, duminică seară, la Antena 3, referitor la condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost "un şoc".

Citeste si: Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Sincer eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost, odată ce s-a întâmplat cred că toată lumea, cel puţin cei din PSD, au perceput acest lucru ca pe un şoc. Odată ce a trecut şocul, partidul, membrii acestui partid sunt cei care conştientizează în fiecare moment că este absolut necesar ca acest partid mare să-şi regăsească echilibrul", a afirmat ea.

Citeste si: Știrea falsă care bulversează mediul online: "Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital”

Întrebată dacă se aştepta la această soluţie, Carmen Dan a răspuns: "Eu nu, nu ştiu dacă se aştepta cineva la această soluţie".

"Ce am constatat de fiecare dată a fost faptul că aatunci când acest partid a trecut prin perioade de criză a avut şi capacitatea extraordinară de a se regrupa, de a acţiona ca un partid unit şi de a găsi acest echilibru de a rezista şi de a traversa această criză.

S-a pierdut o bătălie, şi aici mă refer la rezultatul alegerilor europarlamentare, nu s-a pierdut războiul şi cred în unitatea acestui partid şi cred în puterea lui de a găsi echilibrul şi a merge ma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si