Toți care l-au cunoscut și idolatrizat sunt, acum, în stare de șoc. Carmen de la Sălciua este, la rândul ei, devastată și, pe contul personal de socializare, a scris un mesaj emoționant în memoria artistului decedat.

Citeste si: VIDEO. Carmen de la Sălciua bifează succes după succes. Record de vizualizări cu noul videoclip în doar 24 de ore de la lansare și locul 1 în Trending

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Prima dată când te-am auzit cântând pur și simplu mi s-a făcut piele de găina… ‘Tebe da Zaboravim’! Ai cântat-o cu atâta suflet încât am uitat că trebuie să dansez și am rămas cu telefonul pe filmat să nu pierd momentul! O am și acum pe telefon… însă acum o vei interpreta atât de frumos îngerilor, iar noi vom rămâne cu amintirea unui om plin de viața, unui om care a trăit prin cântec și a oferit oamenilor momente de neuitat… Cu siguranță cuvintele sunt puţine și mici pentru durerea celor apropiați și familiei tale, dar ajută-i tu de acolo de Sus și le diminuează durerea! Drum lin către Dumnezeu!“, a transmis Carmen de la Sălciua, conform spynews.ro.

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si