Clarvăzătoarea Carmen Harra se luptă de câțiva ani buni să-și recupereze o vilă din Capitală, despre care fosta solistă susține că i-ar aparține. Tocmai de aceea, în 2017, fosta cântăreață de muzică ușoară, ajunsă astăzi la 65 de ani, a deschis un proces în care a dat în judecată Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, Poliția Română prin Ministerul Administrației și Internelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, doi notari publici, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o bancă din București.

Citeste si: Suntem în pericol! Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, pe cale să se împlinească

Toată această tevatură prin instanțe a fost declanșată pentru obținerea cărții funciare care să ateste că imobilul în cauză îi aparține lui Carmen Harra. La ultimul termen de judecată, cel de pe 15 septembrie 2020, Judecătoria Sectorului 5 București a decis să mai acorde un răgaz, pentru deliberare și administrarea probelor, până pe 27 octombrie anul curent, când sunt toate șansele ca prezicătoarea stabilită peste Ocean să-și vadă visul cu ochii.   

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Harra
Carmen Harra este aproape să reintre în posesia vilei din Capitală

Carmen Harra susține că justiția americană i-a dat dreptate, dar că în România se tărăgănează lucrurile 

„Femeia care mi-a furat casa mi-a fost prezentata ca agent imobiliar.

Avea cetatenie americana, insa ulterior s-a dovedit ca folosea un nume fals. Fara sa stiu toate astea, i-am dat cheile casei mele din Romania pentru a-mi gasi un client s-o cumpere, urmand ca ea sa primeasca un comision cand se face vanzarea. Dupa 3 luni am sunat-o. Si ce credeti? Ea se mutase in casa si folosea lucrurile mele. Ulterior mi-a instrainat parte din bunuri si a bagat chiriasi in casa mea, reusind sa o vanda si sa o revanda de cateva ori.
O escroaca cu care am ajuns sa ma judec in tribunal in SUA si Romania. Problema este ca in anul 2010 am castigat procesul deschis impotriva sa in SUA, iar statul New York, printr-o hotarare definitiva si irevocabila semnata de insasi Hilary Clinton, mi-a dat castig de cauza. Instanta a decis ca trebuie sa intru in posesia imobilului revendicat din Bucuresti si a stabilit despagubiri de peste 600.000 dolari. Deciziile au fost transmise statului roman. Din pacate, statul roman nu a pus hotararea in aplicare pentru ca impostoarea a facut apel dupa apel si iata, au trecut ani de cand am decizie definitiva si eu nu pot intra in casa mea”,
mărturisea supărată Carmen Harra, acum doi ani, despre situația casei respective.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si