Close sidebar
Close sidebar

Cum a apărut Carmen Iohannis la votul pentru Alegerile Parlamentare. Prima doamnă a României a atras toate privirile

Apariție de senzație la votul de duminică 6 decembrie. Alegerile Parlamentare 2020 au și momente mai speciale, care atrag atenția nu doar a presei, ci și a publicului larg.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alegeri Parlamentare 2020. Fiecare apariție publică a Primei Doamne a României este analizată în detaliu de jurnaliști, creatori de modă sau analiști media. Nici de data aceasta Carmen Iohannis nu a trecut neobservată.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, 6 decembrie, la Sibiu, la mai bine de două ore după ce şeful statului şi-a exprimat votul, la Bucureşti. Carmen Iohannis a venit însoţită de un agent SPP la Alegerile Parlamentare 2020  şi nu a dorit să dea nicio declaraţie.

Citeste si: Veste tristă: un mare actor român a murit

Carmen Iohannis, în paltonul bleu

Alegeri Parlamentare 2020. Prima Doamnă s-a prezentat la secţia de votare îmbrăcată cu un palton bleu, una dintre culorile sale preferate, cu care adesea a apărut, iar pe dedesubt purta o rochie albastră, asortată cu o eşarfă de aceeaşi nuanţă.

Carmen Iohannis, însoțită de un agent SPP, la votul de duminică 6 decembrie- Alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat departe de soțul ei și la alegerile locale din septembrie:

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Klaus Iohannis, rugat să își coboare masca în secția de vot

Klaus Iohannis a votat în jur de ora 9, la alegerile parlamentare la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Înainte să intre în cabina de vot pentru a-şi exprima opţiunile, Klaus Iohannis a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate.

Preşedintele a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- vorbește despre relația cu Culiță Sterp. A recunoscut totul

Carmen Iohannis, apariție de senzație la Constanța, de Ziua Marinei în 2019

Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Franței

Primarul orașului Sibiu, la vot

Și primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a mers, duminică la prânz, să voteze. Edilul a fost la secția de la Școala Gimnazială nr. 8 din orașul lui Iohannis.

Astrid Fodor a mers să voteze în jurul orei 13:50. La secția la care s-a prezentat primarul nu a fost aglomerație, astfel că procesul de votare a fost extrem de simplu și scurt. Fodor nu a făcut declarații de presă în urma votului.

După ce a ieșit din secția de votare, Astrid Fodor a fost solicitată pentru o fotografie. A răspuns cu drag solicitării unei sibience, potrivit Ora de Sibiu.

Astrid Fodor, primarul orașului Sibiu, la vot [Sursa foto: Ora de Sibiu]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI