Close sidebar
Close sidebar

Carmen Iohannis, in vizita la Muzeul Brukenthal cu elevii din clasa la care este diriginta.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Muzeul National Brukenthal cu elevii din clasa la care este diriginta la Colegiul National ”Gheorghe Lazar” din municipiul Sibiu si a postat doua fotografii pe contul personal de Facebook.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile sunt insotite de mesajul ”Incursiune in fascinanta lume a baronului Brukenthal (prima ora de dirigentie)”.

Prima dintre fotografii a fost realizata in fata muzeului, la intrarea principala, iar cea de-a doua in interior in timp ce Carmen Iohannis si elevii ei privesc diferite tablouri.

Nu este prima data cand sotia sefului statului posteaza imagini cu elevii din clasa sa. De exemplu, luni, dupa festivitatea de deschidere a anului scolar, a postat mai multe fotografii insotite de mesajul ”incepem increzatori un nou an scolar plin de provocari. Challenge accepted!”.

Carmen Iohannis a explicat, in repetate randuri, ca este foarte apropiata de elevii ei si obisnuieste sa faca diferite iesiri cu acestia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

De cele mai multe ori, iesirile sunt surprinse in fotografii pe care sotia sefului statului le posteaza pe contul personal de Facebook.

De exemplu, in urma cu un an a postat fotografii in timp ce se plimba cu cateva eleve intr-o masina decapotabila, a fost cu elevii in vizita la copiii internati in Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, pe stadion la un meci de fotbal al echipei in care joaca unul dintre elevii ei, dar si la concert, in Piata Mare a orasului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI