Actrita a povestit care a fost atmosfera la cozile interminabile din jurul Palatului Regal. Atat pensionari care au avut ocazia sa-l cunoasca pe Rege la diferite evenimente, cat si tineri care care cunosc istoria Romaniei, au stat ore, chiar zeci de ore sa ajunga la capataiul monarhului.

Carmen Tanase a fost acolo, printre ei." Am stat la coada trei ore si ceva.

Impreuna cu mii de oameni. Tacuti, decenti, civilizati, amabili, firesti. Acum douazeci si ceva de ani,stateam alaturi de un milion de oameni decenti, civilizati, amabili, firesti. Atunci venea Majestatea Sa, acum pleaca. Intre atunci si acum au trecut multe peste noi. Rele,de regula. Ne-au transformat relele. Credeam, pana azi, ca iremediabil. A existat, insa, un OM care a scos ce e mai bun din noi si la venire si la plecare. Si-acum...,ce facem? Păstrăm? Sau...?", a scris protagonista noastra pe o retea de socializare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurt timp, alte doua regaliste celebre au comentat. Emilia Popescu a scris" Alta Romanie, Carmen, care n-a castigat", si Rona Hartner a replicat, scurt:" Noi astia suntem cu adevarat!! Restul nu sunt!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si