Carmine Gallo, scriitor: „Îmbunătățindu-ți comunicarea și abilitatea de a vorbi în public, vei reuși în orice domeniu.”

Cu un astfel de sfat a început discuția noastră cu scriitorul Carmine Gallo, unul dintre cei mai apreciați oratori și specialiști în comunicare din Statele Unite. Recunoscut pentru abilitățile de convingere și sfaturile practice pe care le oferă celor care se confruntă cu dificultăți de comunicare, Gallo ne-a explicat, înainte de toate, principiile care stau la baza succesului.

Citește și: VIDEO- Sfaturi de la un milionar de succes. „Cei care vor să-și deschisă o afacere trebuie să înțeleagă că antreprenorii sunt problem solver”

Carmine Gallo, scriitor: „Poți să ai cele mai bune idei din lume. Idei noi, diferite și interesante pe care să vrei să le împărtășești oamenilor. Dar dacă nu poți să le comunici, să te exprimi într-un mod empatic astfel încât să te conectezi cu ceilalți, să-i faci pe oameni să fie entuziasmat și să îți urmeze exemplu, atunci nici nu mai contează ce idei ai.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ajuns la 58 de ani, scriitorul american și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în domeniul publicisticii, unde și-a construit un nume prin prisma interviurilor uluitoare realizate cu personalități precum Papa

Franci, Mark Burnett, Oprah Winfrey, Elon Musk, Steve Jobs. Fiecare dintre aceștia a pus câte o cărămidă la temelia vastelor cunoștințe acumulate de scriitor de-a lungul anilor. De la ei a „furat” mici învățăminte, pe care le-a adaptat, le-a trecut prina sita experiențelor personale și le transmite acum mai departe celor care au nevoie de sfaturi.

Carmine Gallo, scriitor: „Singura posibilitate de a reuși este să-ți asumi riscuri uriașe, să ratezi, să înveți din eșec și să îmbunătățești tehnica, iar apoi să încerci din nou.”

Pentru publicist, cel mai bun model de reușită este cel al afaceristului Elon Musk. Celebrul miliardar care a devenit, cu multă perseverență și tenacitate, cel mai bogat om de pe planetă.

Carmine Gallo, scriitor: „Este uimitor să vezi de câte ori a eșuat în încercarea de a lansa o rachetă. Pur și simplu a ratat încontinuu. Fabrica lui spațială era aproape falimentară, fabrica de mașini electrice era falimentară, dar el a continuat să inoveze chiar dacă știa că va eșua.”

Carmine Gallo, trucuri pentru succes

După ani de zile de experiențe acumulate, publicistul pare să știe care sunt cele mai importante trucuri pentru obținerea succesului.

Carmine Gallo, scriitor: „Trebuie să ai o viziune, un scop care să te motiveze zilnic. Altfel, riști să te lași distrat de toate celelalte oportunități care vor apărea în viața ta. Nu este suficient doar să ai un scop, trebuie să fii motivat și de pasiune. În clipa în care te opreșit din învățare, te oprești din dezvoltare. Iar asta e o problemă uriașă în contextul zilelor noastre, când te lupți cu inteligența artificială și cu dezvoltarea excesivă a tehnologiei.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Carmin Gallo va continua seria cărților prin publicarea experiențelor sale ca director executive din cadrul marilor companii internaționale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si