Close sidebar
Close sidebar

Carnagiu la iesirea din Capitala. O tanara mamica a fost ucisa de viteza

Un accident grav a avut loc azi in zona Baneasa, la iesirea din Capitala. O masina in care se afla o tanara mamica si fetita ei e patru ani. Femeia a murit pe loc, iar fetita este pe mainile medicilor. Celalalt sofer implica in acccident, un tanar e 20 de ani, a fost si el ranit. La nici 24 de ore dupa acest incident, alte 2 coliziuni au avut loc.

Alexandra Chiric,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu o luna, un alt accident grav a avut loc in aceeasi zona. Sapte masini s-au ciocnit, insa nicio persoana nu a fost ranita. Si acum, ca si atunci, factorul comun a fost viteza.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La iesirea din Capitala, traficul se transforma in raliu. Nici ambulantele nu au pe unde trece. Un accident grav are loc in fiecare saptamana.

O alta problema este ca cele sase benzi de pe DN1  sunt separate de o traversa mica.

La Ciolpani au fost instalate separatoare mai inalte de 1 metru. Politia a recomandat montarea unor astfel de parapeti si in zona Baneasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI