Situație fără precedent seara trecută în județul Hunedoara! Acolo, din păcate, cinci bărbați au murit pe loc după un accident ce a avut loc în apropierea localității Gelmar, din direcția Geoagiu.

Într-o clipă de neatenție totul s-a transformat în cel mai negru coșmar pentru cinci tineri aflați în aceeași mașină.

Citește și: El este jandarmul mort în accidentul din Cluj. Adrian avea doar 25 de ani și urma să se căsătorească: ”Mult prea devreme”

Cinci prieteni au murit într-o fracțiune de secundă

Se pare că șoferul în vârstă de 22 de ani, în timpul unei depășiri, a pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist în vârstă de 15 ani, apoi s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului extrem de violent, mașina în care se aflau cei cinci bărbați s-a transformat într-un morman de fiare, fiindu-le imposibil salvatorilor ajunși la fața locului, după apelul la 112 al martorilor, să îi poată declara vii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Ceilalți participanți la trafic, care au și fost martorii teribilului accident, spun că, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive și a consumului de alcool, victimele fiind sub influența băuturilor alcoolice la momentul tragediei.

În urma lor rămânând acum scene greu de scris, mașina rupându-se în mai multe bucăți, iar trupurile neînsuflețite ale victimelor fiind aruncate pe asfalt.

Accident rutier

Accident Hunedoara 

[Sursa foto: observatornews.ro. ]

Citește și: VIDEO La 63 de ani a accident mortal o femeie, cu autobuzul, în Constanța. Bărbatul este posibil să se fi aflat sub influența anumitor substanțe

De cealaltă parte, biciclistul a scăpat ca prin minune cu viață, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea biciclistului, un minor în vârstă de 15 ani, care a fost transportat la spital. În vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Acum, în acest caz, oamenii legii hunedoreni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia în urma căreia au murit subit cinci oameni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si