Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Carnagiu pe o șosea din Hunedoara. Cinci bărbați au murit pe loc după o depășire periculoasă. Șoferul a pierdut controlul mașinii, care s-a transformat într-un morman de fiare

Tragedie fără margini în Hunedoara, acolo unde cinci bărbați au murit pe loc. Se aflau în apropierea localității Gelmar, pe DJ705.

Alis Pop,

Accident Hunedoara

[Sursa foto: servuspress.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situație fără precedent seara trecută în județul Hunedoara! Acolo, din păcate, cinci bărbați au murit pe loc după un accident ce a avut loc în apropierea localității Gelmar, din direcția Geoagiu.

Într-o clipă de neatenție totul s-a transformat în cel mai negru coșmar pentru cinci tineri aflați în aceeași mașină.

Citește și: El este jandarmul mort în accidentul din Cluj. Adrian avea doar 25 de ani și urma să se căsătorească: ”Mult prea devreme”

Cinci prieteni au murit într-o fracțiune de secundă

Se pare că șoferul în vârstă de 22 de ani, în timpul unei depășiri, a pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist în vârstă de 15 ani, apoi s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului extrem de violent, mașina în care se aflau cei cinci bărbați s-a transformat într-un morman de fiare, fiindu-le imposibil salvatorilor ajunși la fața locului, după apelul la 112 al martorilor, să îi poată declara vii.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Ceilalți participanți la trafic, care au și fost martorii teribilului accident, spun că, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive și a consumului de alcool, victimele fiind sub influența băuturilor alcoolice la momentul tragediei.

În urma lor rămânând acum scene greu de scris, mașina rupându-se în mai multe bucăți, iar trupurile neînsuflețite ale victimelor fiind aruncate pe asfalt.

Accident Hunedoara 

[Sursa foto: observatornews.ro.]

Citește și: VIDEO La 63 de ani a accident mortal o femeie, cu autobuzul, în Constanța. Bărbatul este posibil să se fi aflat sub influența anumitor substanțe

De cealaltă parte, biciclistul a scăpat ca prin minune cu viață, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea biciclistului, un minor în vârstă de 15 ani, care a fost transportat la spital. În vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Acum, în acest caz, oamenii legii hunedoreni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragedia în urma căreia au murit subit cinci oameni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI