Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04:40, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692B dinspre DN 6 înspre centrul comunei Tomnatic, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

UPDATE. Potrivit presei locale, în mașina intrată în copaci se aflau cinci barbati care se intorceau de la pescuit. Trei dintre ei au murit pe loc, iar ceilalti doi au fost raniti.

Din primele informatii, doar cei doi supravietuitori, care se aflau pe bancheta din spate, purtau centura in momentul impactului, conform Opinia Timisoarei. 

Citește și: Cine este actorul prăbușit pe stradă la Sibiu, fără funcții vitale

Mașina a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit trei arbuști ornamentali, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Accident mortal in Timis

Accident mortal in Timis

[Sursa foto: Opinia Timisoarei]

Trei oameni au murit pe loc în accidentul din Timiș

În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi bărbați, în vârstă de 47 și 62 de ani, au decedat.

Alți doi tineri, pasageri în același autoturism, în vârstă de 21 și 27 de ani, au fost răniți și transportați la spital, potrivit Debanat.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.

Ce a transmis IPJ Timiș

La locul evenimentului au fost alocate trei ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, dintre care două au rămas încarcerate.

După efectuarea manevrelor de descarcerare, victimele au fost predate echipajelor medicale în stare conștientă, prezentand multiple traumatisme.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Din nefericire, pentru celelalte trei victime, medicul a declarat decesul”, a transmis ISU Timiș.

„La data de 29 iunie 2024, în jurul orei 04:40, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692B dinspre DN 6 înspre centrul comunei Tomnatic, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit trei arbuști ornamentali, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi bărbați, în vârstă de 47 și 62 de ani, au decedat. Alți doi tineri, pasageri în același autoturism, în vârstă de 21 și 27 de ani, au fost răniți și transportați la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui accident”, a

transmis IPJ Timiș.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si