O femeie s-a trezit cu plastic în carnea pe care a luat-o de la supermarket. Aceasta s-a întors cu cele două caserole și le-a cerut celor din magazin să scoată de la vânzare acest produs.

Citește și: 50 de cămine de bătrâni din România se scufundau în mizerie și alimente expirate. Inspectorii ANPC au închis locațiile

"Ce este în această carne? Nu are miros.

Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe o angajată a supermarketului din Bucureşti.

Citește și: VIDEO- Mai mulți copii aflați în vacanță la Poiana Brașov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat ciorbă

"Carnea aceasta vine ambalată, nu e vina mea", s-a scuzat personalul magazinului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și celelalte caserole desfăcute de angajați aveau aceleași probleme.
"O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii", a spus femeia.

Citește și: VIDEO- Alimentele care conțin insecte vor fi ”semnalizate” la raft

Alimentele care conțin insecte vor fi ”semnalizate” la raft

Protecția Consumatorului vrea, printr-un ordin publicat recent, ca produsele din insecte aprobate pentru consum de Comisia Europeană să fie puse la vânzare pe rafturi separate, bine delimitate de celelalte produse. 

Citește și: VIDEO- OPC Covasna a amendat cu 40.000 de lei producătorul conservelor cu excremente de urs

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a publicat recent proiectul de ordin privind obligaţile comercianților în ceea ce privește produsele alimentare ce conțin insecte. Alimentele vor sta pe standuri separate în magazine. 

Produsele care conțin insecte și care sunt autorizate ca alimente vor fi separate de cele clasice, potrivit proiectului ANPC. Mai mult, lângă acestea vor fi panouri de informare cu privire la conținutul respectivelor alimente.

Citește și: VIDEO- Criză de ceapă peste tot în lume. Prețul unui kilogram s-a mărit considerabil

Comercianții vor fi obligați să pună într-un loc vizibil și precizarea că alimentul respectiv conține specii de insecte.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si