Este prima dată când vin aici!

De ce ai venit?

Pentru că iubesc serialul ”Emily in Paris” și o admir pe actriță.

Citește și: “Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

De la a fotografia cartierul din fiecare unghi, până la a poza asemenea actriței principale din serial, turiștii care vin aici au ce să facă o zi întreagă. Elizabeth și Ruben Mercado au ales locul chiar pentru aniversarea a 25 de ani de la căsătorie.

Serialul ”Emily in Paris”, un mare succes în intreaga lume

Turist: ”Mi-a plăcut serialul, l-am văzut chiar înainte să venim aici și m-am gândit că ar fi drăguț să învăț câteva cuvinte.”

Cafeneaua în care Emily merge des pentru micul dejun a devenit o atracție în sine, dar proprietarul ei nu se arată prea încântat de avalanșa de turiști, pentru că mulți cred că orice apare în serial este de lux, în timp ce patiseria lui este una obișnuită, de cartier.

Thierry Rabineau, proprietarul cafenelei: ”Turiștii lasă comentarii, iar unii dintre ei spun că prețurile sunt prea mari sau că produsele nu sunt bune. Mă intrigă acest lucru! Uneori mă tulbură, alteori îmi vine să zâmbesc.”

Și mulți dintre locuitori se simt deranjați de numărul mare de turiști cu care s-au trezit peste noapte, dar cred că fenomenul nu va dura pentru că, spun ei, Emily nu este Victor Hugo.

Fiica celebrului artist Phil Collins, Lily Collins, cea care deține rolul principal în serial, a confirmat, însă, că în toamnă sau în iarna acestui an va fi lansat și sezonul 4 al serialului, așa că o continuitate există.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si