In articol:
Cartofi la cuptor. De ce ai nevoie:
1/2 kg cartofi albi
200 g caşcaval
100 g bacon
100 g unt
sare şi piper
Citeste si: Cartofi la tigaie, cu usturoi. O garnitură delicioasă! Ingredientul care dă toată savoarea
Cartofi la cuptor. Cum se prepară:
Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro
Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i felii medii. Într-o oală cu apă, adaugă sare, iar atunci când fierbe pune cartofii. Când s-au fiert, se scurg foarte bine. Se așează într-o tavă de cuptor feliile de cartofi fierţi şi pune printre ei cubuleţe de unt.
Citeste si: Cartofi prăjiți. Trucuri pentru cei mai buni cartofi aurii și crocanți
Vor sta 15-20 de minute la foc mediu, la cuptor, până când caşcavalul se topeşte şi devine auriu.
Citeste si: Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Cartofi la cuptor.
Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Pentru o cină perfectă, cu familia sau prietenii, prepară cartofi ţărăneşti folosind o reţetă foarte veche.
Cartofi ţărăneşti. Pentru a prepara cartofii, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ceapă, 200 grame de bacon, 1 ceaşcă suc de roşii, 2 linguri de smântână, piper, sare, pătrunjel proaspăt şi ulei.