Close sidebar
Close sidebar

Cartofi la tigaie, cu usturoi. O garnitură delicioasă! Ingredientul care dă toată savoarea

Cartofi la tigaie, cu usturoi. Fie că îi consumi ca garnitură, alături de friptura ta preferată sau îi savurezi ca atare, cartofii la tigaie, cu gust deosebit de usturoi îţi vor răsfăţa papilele gustative la masa de prânz, mai ales dacă iubeşti mâncarea românească.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Cartofi la tigaie, cu usturoi. Încearcă această reţetă, este foarte simplu de făcut!

    Citeste si: Mămăligă cu brânză și smântănă. Rețeta tradițională

    Cartofi la tigaie, cu usturoi. Ingrediente pentru cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:
    1 kg cartofi
    usturoi
    ulei
    cimbru
    sare şi piper

    Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro

    Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

    Citeste si: Cum a funcționat rețeaua uriașă și sofisticată construită pe Tik Tok pentru Călin Georgescu, pe model Stoianoglo- antena3.ro

    Cartofi la tigaie, cu usturoi. Mod de preparare cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:

    Curăţă cartofii, spală-i bine şi taie-i cuburi medii. Foloseşte o tigaie în care să pui ulei la încins şi în care vei adăuga cartofii. Atenţie, pune-i în două sau mai multe rânduri, pentru a reuşi să se prăjească în mod corespunzător, în funcţie de dimensiunea tigăii.

    Citeste si: Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche

    Când au prins crustă aurie, adaugă jumătate de cană de apă şi pune un capac.

    Citeste si: Ciulama de ciuperci cu pui. Rețeta tradițională a bunicii

    Striveşte câţiva căţei de usturoi şi când cartofii sunt aproape gata se adaugă peste ei, alături de sare şi piper, după gust. Adaugă cimbru sau oregano, în funcţie de preferinţe. După ce apa a scăzut complet şi cartofi s-au rumenit, se scot din tigaie şi se consumă imediat, scrie bzi.ro.

    Citeste si: Plăcintă dobrogeană. Cea mai simplă rețetă

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI