In articol:
Cartofi la tigaie, cu usturoi. Încearcă această reţetă, este foarte simplu de făcut!
Citeste si: Mămăligă cu brânză și smântănă. Rețeta tradițională
Cartofi la tigaie, cu usturoi. Ingrediente pentru cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:
1 kg cartofi
usturoi
ulei
cimbru
sare şi piper
Cartofi la tigaie, cu usturoi. Mod de preparare cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:
Citeste si: Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Când au prins crustă aurie, adaugă jumătate de cană de apă şi pune un capac.
Citeste si: Ciulama de ciuperci cu pui. Rețeta tradițională a bunicii
Striveşte câţiva căţei de usturoi şi când cartofii sunt aproape gata se adaugă peste ei, alături de sare şi piper, după gust. Adaugă cimbru sau oregano, în funcţie de preferinţe. După ce apa a scăzut complet şi cartofi s-au rumenit, se scot din tigaie şi se consumă imediat, scrie bzi.ro.