Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Pentru o cină perfectă, cu familia sau prietenii, prepară cartofi ţărăneşti folosind o reţetă foarte veche.
Cartofi ţărăneşti. Pentru a prepara cartofii, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ceapă, 200 grame de bacon, 1 ceaşcă suc de roşii, 2 linguri de smântână, piper, sare, pătrunjel proaspăt şi ulei.
Cartofi ţărăneşti. Modul de preparare:
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Se spală cartofii şi se pun la fiert cu tot cu coajă. Baconul se taie fâşii iar ceapa se taie mărunt. Împreună se pun la călit în puţin ulei.
Cartofi ţărăneşti. Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Smântâna o dizolvăm împreună cu sucul de roşii şi o adăugăm peste cartofi. În acelaşi vas punem ceapa şi baconul călit. Toată compoziţia se amestecă foarte bine şi se pune la călit.
Spre sfârşit adăugăm pătrunjelul tocat mărunt. Se consumă cald.
Cartofi ţărăneşti. Poftă bună!