Close sidebar
Close sidebar

Carucioare de mii de euro pentru bebelusi. Din fibra de carbon, cu frane hidraulice, suspensii si cablu USB. Mamicile ”de lux” isi rasfata copiii la maxim. Cum arata carucioarele de fite

Din fibra de carbon, cu frane hidraulice si suspensii sport. Nu, nu vorbim de masini de curse, ci de carucioare pentru bebelusi. Preturile, insa, nu difera prea mult de cele din targurile auto.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pretul variaza in functie de configuratie. Poate fi intre 1800 de euro pana la 2700 de euro.

Acest carucior poate fi comparat cu o masina de lux. Ajunga la 1500 de euro insa, dotarile sunt pe masura pretului.

4000, 5000 pana la 15 mii de lei. Atat sunt dispuse mamicile sa plateasca pentru un carucior de top. Daca salariul minim pe economie se apropie de 1500 de lei, asta ar insemna ca ar trebui sa munceasca din greu cel putin 10 luni ca sa il cumpere.

”Este pentru mamicile de lux.Este un carucior special, structurat din fibra de carbon. Se poate comanda pe diferite culori si model pe gustul fiecarei mamici”

-Sunt mai ieftine?

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

-Da, la jumatate de pret.

-Clientii sunt multumiti?

-Foarte.

Am deschis de doua ore si am vandut deja, cateva carucioare.

In puf, la propriu vor si crescuti micutii. Iar laasemenea carucioare si accesoriile trebuie sa fie pe masura.

-Ce v-a atras?

-Ciucureii din puf.

-Este din blanita naturala de iepure.

-Ati mai vazut?

-Pentru copii, nu.

-Sa intelegem ca nu conteaza pretul?

-Nu conteaza, pentru fetita merita.

200 de lei o pereche de incaltari din piele si blana naturala, 400 de lei o vesta in culori electrizante. O nimica toata pentru mamicile cu dare de mana, hotorate sa-si rafete bebelusii!

”Este dotat cu butoane pentru melodii, pentru vibratii, pentru viteza de vibrare. 

Este dotat si cu un cablu USB”

Scaunelul cu vibratii, luminite si melodii inlocuieste cu brio leganatul pe picioare. 500 de lei trebuie sa scoateti din buzunar daca sunteti o mamica mai comoda. Pe toate le gasiti la cel mai mare centru expozitional din capitala, in cadrul targului de produse si accesorii destinate mamicilor si copiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI