Close sidebar
Close sidebar

Casa de Pensii a emis deciziile de recalculare. Cine primește pensia mărită

Casa de Pensii a recalculat beneficiile pensionarilor din grupa I și grupa II care vor avea pensiile majorate.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Casa Națională de Pensii a emis deciziile de recalculare pentru pensionarii din grupele I și II. Circa 100.000 de beneficiari au primit deciziile de recalculare și astfel vor putea lua pensie mărită în luna martie.

În grupa I de muncă, o pensie care are cuantumul de 2000 de lei va ajunge până la aproximativ 4000 lei. În grupa II de muncă, cei care primeau o pensie de 2000 de lei vor beneficia de 3000 lei.

Citeste si: Ea e femeia pentru care a fost bătut medicul ginecolog din Galaţi! Blonda este iubita lui Cristi "Spaidăr"!

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Pensionarii din grupele I și II care nu au stagiul complet de cotizare după recalculare ar putea încasa o pensie mai mică.

Persoanele care nu fac dovada venitului total lunar realizat anterior datei de 1 aprilie 2001 beneficiază de majorarea punctajelor lunare, corespunzătoare stagiului de cotizare realizat în perioada 1 februarie 1975- 1 aprilie 2001, cu 10%.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI