Close sidebar
Close sidebar

Casa i-a ars, iar banii i-au fost furați! Un bărbat din Bragadiru ar fi fost victima soției și a socrului

Un bărbat din Bragadiru a trăit șocul vieții când și-a văzut locuința distrusă de flăcări și economiile furate. Principalii suspecți în acest caz sunt soția și socrul.

Elena Tasca,

Casa i-a ars, iar banii i-au fost furați!

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Bragadiru a sunat la 112 pentru a raporta un incendiu la domiciliu. După ce flăcările au fost stinse, bărbatul a observat că a fost jefuit. Din casă i-ar fi dispărut toate economiile, care se ridicau la o valoare uriașă. În urma primelor cercetări, vinovați ar fi chiar soția și socrul acestuia, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Fără casă și fără bani. Un bărbat din Bragadiru, victima soției și a socrului

Incidentul șocant s-a petrecut în urmă cu patru zile, în Bragadiru. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a alertat autoritățile cu privire la un incendiu la domiciliu. 

Citește și: Un elev de 10 ani, înjunghiat la doar 200 de metri de școală! Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost arestat pe loc

După ce echipajele au lichidat flăcările, bărbatul a descoperit că a fost jefuit. Din locuință îi lipseau sume importante de bani. Acesta a raportat furtul a 200.000 de euro și 9.000 de lei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bărbatul a depus o plângere la poliție, iar autoritățile au început să facă cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracțiunile de furt şi distrugere din culpă. Ca urmare a verificărilor, polițiștii au descoperit că vinovați ar fi chiar soția și socrul bărbatului, cu care acesta nu s-ar afla în relații bune.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

Inițial, atât soția, cât și socrul bărbatului au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi au ajuns astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu. Judecătorii au decis ca femeia să fie arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar tatăl acesteia a fost plasat sub control judiciar.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs incendiul și jaful de la locuința bărbatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI