Autoritățile din Olt au avut o misiune dificilă. Aceștia au intervenit atât pentru a stinge incendiul, cât și pentru a-l salva pe proprietar, care refuza să părăsească imobilul în flăcări.

Un bărbat a refuzat să iasă din casa cuprinsă de flăcări

Incidentul de-a dreptul șocant s-a petrecut în comuna Mioveni, din județul Olt. Autoritățile au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările care au cuprins o locuință.

Pericolul intervenției a fost dat de faptul că în imobil se aflau trei butelii, ridicând riscul unei explozii.

Citește și: Jurnalistă de 28 de ani din Ucraina, arestată de ruși pe front, a murit în detenție. "Este o veste șocantă"

Pe lângă lupta cu flăcările, autoritățile s-au luptat pentru a-l salva pe proprietarul locuinței. Bărbatul refuza să iasă din imobil, iar autoritățile au fost nevoite să îl imobilizeze și să îl scoată forțat din casa care ardea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor transmise de news.ro, bărbatul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și: Ion a murit pe loc, în mașina făcută praf. Tânărul avea 21 de ani și era subofițer superior: "Angajat modest, disciplinat și un bun profesionist. Drum lin"

"Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.

12 Potcoava au fost întâmpinaţi de o situaţie dramatică, casa era cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla un bărbat care refuza să părăsească locuinţa, punându-şi astfel viaţa în pericol. Trei butelii se aflau în casă, iar riscul unei explozii iminente era extrem de ridicat. Conştienţi de gravitatea situaţiei şi motivaţi de dorinţa de a salva o viaţă, poliţiştii şi-au riscat propria viaţă şi au intervenit prompt şi cu curaj. Aceştia au pătruns în locuinţă, au scos buteliile pentru a preveni o tragedie şi l-au imobilizat pe bărbat, reuşind astfel să-l aducă în siguranţă afară", se arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si