Close sidebar
Close sidebar

Casa le-a ars intr-un puternic incendiu, pe data de 13. "Cand am iesit afara am vazut flacara. Copilul cel mare tragea de cel mic sa il scoata din casa"

O familie din Timisoara va cere disperata ajutorul. Casa in care locuiau s-a facut ...scrum, intr-un incendiu puternic, iar parinţii si cei doi copii au ramas pe drumuri ..in miezul iernii. Daca ii puteţi ajuta, nu ezitaţi, sunt intr-o situaţie... foarte grea! ##VIDEO42795##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

CONT BANCAR:  

RO25BRDE360SV33874553600 RON

RO97BRDE360SV94936553600 EURO

TITULAR CONT: DICIANU LUCIAN ION, BRD Timisoara


Marina Dicianu: Baietelul de 2 ani a ramas cu traume, se trezeste noaptea si striga" foc, foc, mama...Uitati, aici era bucataria, noi doar ce am terminat de renovat.

Liliana Corduneanu, matusa: Ce veti face acum? Stam la mila oamenilor.

"Am doi copii mici, am ramas in toiul iernii fara nimic, fara acoperis."

Aceasta biata femeie- mama a doi copii- a ramas doar cu hainele de pe ea. Viata familiei sale s-a facut scrum in doar zece minute. La propriu!

Marina Dicianu: Aici se jucau copiii, cel mic se juca pe tableta, cel mare se uita la desene, la televizor.  Dintr-o data televizorul s-a stins si s-a aprins.


Imediat dupa aceea, un scurtcircuit electric a distrus totul....in noaptea fatidica de vineri, 13 ianuarie.

Inainte sa izbucneasca valvataia, unul dintre micuti ar fi vazut o fantoma. In mod bizar, asta i-a salvat din ghearele mortii.

"Mi-a spus: Mami, sunt fantome! Am spus: Nu exista fantome. Cand am iesit afara am vazut flacara. Pana m-am intors in casa sa salvez copiii s-a facut fum.
Cel mare tragea de cel mic sa-l scoata afara din casa."

Astazi, Denis- baietelul de 8 ani,  s-a intors cu mama lui in ceea ce le-a fost pana de curand, o casa. Doar cateva carti pentru scoala au mai putut salva.

Distrusa este si aceasta femeie, matusa fetei, care locuieste in corpul din fata al casei. Incendiul s-a extins pana la ea.

"Tavanul sta sa cada, e imbibat de apa, mult nu mai tine.
La baie a cazut o parte, la camera se crapa tot."

Marina traieste acum impreuna cu cei doi copii la niste rude, care le-au oferit, in plina iarna,  un acoperis deasupra capului. Tatal micutilor este plecat la munca in Olanda, si incearca, disperat, sa stranga banii necesari.  

Marina Dicianu, mama copiilor: Baietelul de doi ani si jumatate a ramas cu traume. Se trezeste noaptea, inca mai striga: Foc, foc, mama! Apa!

Pentru inceput, familia spera sa repare acoperisul si una dintre camere, ca sa aiba unde sa se adaposteasca.
Are nevoie de materiale de constructie, hainute pentru copii si alimente. Puteti dona in conturile afisate pe ecran, sau ne puteti contacta pe e-mailul redactiei, info@kanald.ro.


Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI