Asa l-ar fi abordat anchetatorii pe Marian Vanghelie. Politicianul spune ca vizita ar fi avut loc in urma cu cateva luni. Politicos, fostul primar i-ar fi invitat in locuinta sa, iar cand a plecat putin in alta incapere, a avut o mare surpriza.

“M-am uitat, fara sa vreau, sa vad si eu daca se aseaza oamenii la masa, ca sa trimit filipineza cu un pahar de apa sau cu o cafea.

Ei, dansii erau pe perdele”, spune Marian Vanghelie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Edilul spune ca pana acum nu a controlat perdeaua sa vada daca are sau nu microfoane in ea. A fost prea ocupat: “Eu stau si ma documentez de lumea care face nenorociri in Romania”.

Va lua totusi o pauza in ce priveste documentarea, pentru ca are de rezolvat o problema. Asa ca se roaga de judecatori sa ii ridice controlul judiciar.

Daca va scapa de masurile restrictive, va afla probabil vineri, cand a fost chemat din nou in fata magistratilor de la Curtea de Apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si