Despre Vlad Voiculescu s-a vorbit pana acum foarte putin, asta si pentru ca tanarul a locuit si a lucrat in Austria in ultimii 14 ani. Dar, in Romania Vlad Voiculescu este implicat in numeroase proiecte. Cel mai mare si mai important se numeste Magicamp, o tabara pentru copiii bolnavi de cancer. Este construita la Branesti, in judetul Dambovita, acolo unde a fost casa copilariei lui Vlad.

Magicamp este o tabara pentru copiii bolnavi
Magicamp este o tabara pentru copiii bolnavi

Cand a demarat proiectul, Vlad Voiculescu a povestit ca a avut in minte o tabara ridicata in America de actorul Paul Newman pentru copii bolnavi de cancer. “Cand am vazut filmuletul ala, am zis ca daca fac asta pana mor atunci aia e o treaba.”
Casa familiei a fost reconstruita
Casa familiei a fost reconstruita

Asa ca ani la rand a cumparat fasie cu fasie un deal.  Iar casa parintilor, dintr-un sat de langa Pucioasa, a fost complet transformata. De doi ani, copiii bolnavi au un loc unde se  distreaza si simt ca “traiesc”. Voiculescu a reusit sa tot extinda proiectul, iar acum acolo se contruiesc noi cladiri si noi facilitati din banii stransi din donatii si cu ajutorul voluntarilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu ajutorul voluntarilor, acum se construiesc noi cladiri in tabara
Cu ajutorul voluntarilor, acum se construiesc noi cladiri in tabara Iar proiectele lui Vlad Voiculescu sunt tot mai multe, iar ambitiile tanarului includ cat mai multe proiecte pentru bolnavii, in special cei cu cancer.

Fotografii: magicamp.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si