Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a născut acum 68 de ani în satul sucevean Mălini, într-o familie numeroasă și săracă. Dacă astăzi are grijă de nepoțica ei, născută în Costa Rica, pe vremuri Maria Veliceasa (acesta este numele de fată al mamei fostului demnitar) s-a confruntat cu o existență austeră, fiind nevoită să lucreze o perioadă ca femeie de serviciu la dispensarul din sat, pentru a se întreține.

Despre mama Elenei Udrea, sătenii din Mălini au și astăzi numai cuvinte frumoase. ”Era o fată la locul ei, muncea, își vedea de treabă...Ținea mult la familie, se îngrijea de părinți și de frați, avea grijă și de grădină. Ea întotdeauna a fost o fată muncitoare”, ne-a declarat vecinii Mariei Udrea. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După ce și-a cunoscut soțul, pe Nicolae, Maria Udrea a plecat la Buzău, dar a revenit periodic pe meleagurile natale, inclusiv în perioada de glorie a Elenei, când fata ei ajunsese ministru al turismului.

În lipsa ei, însă, din casa părintească n-a mai rămas mare lucru.

”Un nepot al Mariei stă acum în casa familiei, în care au crescut toți. Băiatul a renovat casa, a demolat mult și acum nu prea mai seamănă cu ce era înainte”, ne-a spus un vecin al familiei Veliceasa. Casa din Mălini în care a crescut mama Elenei Udrea arată bine după renovare, are curtea curată și îngrijită, fiind așezată chiar la drum, la șoseaua națională. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si