Nu mai este un secret faptul că regele Charles are o casă tradițională, autentică, în Viscri. Se pare că aceasta a fost redeschisă spre vizitare, iar turiștii care îi vor trece pragul, vor avea parte de o surpriză. Ce îi așteaptă pe vizitatori, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro?

Casa regelui Charles din Viscri, redeschisă pentru vizitare

Casa regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, din Viscri, a fost redeschisă pentru turiști.

Casa, care păstrează autenticitatea unei șuri săsești, este deschisă publicului larg pentru a putea fi vizitată, conform antena3.ro.

Citește și: Val de reacții în Marea Britanie după ce Kate a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Regele Charles: "Este un act de curaj"

regele charles

Regele Charles al III-lea

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate anterior, casa din Viscri găzduiește o expoziție, aflată în premieră în România. Este vorba de expoziția The Darkness Within, Copșa Mică 1988 – 1995, care aparține fotografului Barry Lewis.

Expoziția expune mai multe fotografii realizate de Barry Lewis, în decursul mai multor ani, cânt a vizitat zona. Este cea de-a doua expoziție a fotografului expusă în casa din Viscri a regelui.

M-am întors în Transilvania pe 6 ianuarie 1990. Era o iarnă aspră și înghețată. Am înțeles că lucrurile nu s-au schimbat în bine când, ajuns la câțiva kilometri de oraș, am văzut culoarea zăpezii schimbându-se din alb în gri și am întâlnit niște ciobani cu turma lor de oi albe înnegrite. Sursa negrului erau 7 coșuri de fum de mărimea unor silozuri de rachete menite să protejeze oamenii de poluare, dar având filtrele în mare parte distruse.

În Copșa Mică oamenii erau negri, zăpada era neagră, casele erau negre, copiii erau negri și nimic nu creștea în câmpurile negre din jur. Pe măsură ce mergeam pe crusta înghețată a zăpezii întunecate, fiecare pas lăsa o urmă albă, un fel de negativ fotografic și mă simțeam intrat într-o lume suprarealistă în care totul era întors cu susul în jos, povestește fotograful despre experiența din Viscri, curprinsă în fotografiile expoziției, potrivit antena3.ro.

Citește și: EXCLUSIV- Unde este prințesa Kate? Despre teoriile consipraționale, cu Cristian Pîrvulescu, politolog: "Nu trebuie să uităm însă că există o istorie"

Casa regelui din Viscri a fost deschisă în acest an sub numele de The King’s House.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si