Imobilul președintelul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a fost vandalizat. Suspecții sunt căutați în continuare de autorități, deși există suspiciuni la adresa membrilor galeriei Peluzei Sud.

Mai mulți oameni necunoscuți au scris pe gardul lui Cârțu injurii și cuvinte jignitoare, printre care se regăsesc termeni ca „sclavule” sau „clonatule”.

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată. Gardul lui este acum plin de înjurături

Oamenii legii au găsit însă, câteva indicii. S-ar părea că cei căutați de polițiști ar fi membri galeriei Peluza Sud 97, suporteri ai echipei FC U Craiova 1948, aceasta fiind patronată de afaceristul craiovean Adrian Mititelu.

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată

Indiciile îi indică pe aceștia, după pe ce garduri s-a găsit semnătura „PS 97”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Vor primi românii amenzi în starea de alertă? Precizările lui Ludovic Orban

Citeste si: Patru persoane arestate preventiv după ce ar fi racolat şi exploatat prin prostituţie, în străinătate, mai multe tinere

Citeste si: Alertă în România! Atac cibernetic asupra spitalelor

Vandalizarea a avut loc în noaptea zilei de joi spre vineri și la scurt timp de la promovarea echipei lui Adrian Mititelu în Liga a II-a. Echipa antrenata de Eugen Trica a promovat oficial in Liga a doua, dupa ce FRF a anuntat decizia de a nu se mai continua Liga a 3-a.

Citeste si: Te poti infecta cu noul coronavirus din mare? Ce spun virusologii

Sorin Cârțu a fost antrenorul actualei echipe din Liga 1 în perioada 2014-2015, iar din martie 2019 ocupă funcția de președinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si