Mașina în care se afla adolescenta a fost distrusă. Casandra și-a pierdut viața pe loc, iar acum cei dragi trec printr-o suferință nemărginită și au publicat mesaje emoționante.

Citește și: Accident pe DN 2: un autoturism a intrat în coliziune cu un camion

Accidentul nimicitor a avut loc, ieri, la Tulcea. Două persoane din cele trei care se aflau în mașină s-au stins din viață.

Printre ele se numără și Casandra, o tânără în vârstă de 17 ani care a lăsat o durere greu de imaginat în sufletele oamenilor. Tânăra făcea parte dintr-o familie frumoasă și mai avea o soră.

Sfârșit cumplit pentru Casandra

Tânăra a decedat în evenimentul rutier nefericit produs pe drumul dintre localitățile Două Cantoane și Babadag, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 15 ani. Cel care a supraviețuit a fost șoferul, un bărbat de 21 de ani, care a ajuns în stare de comă la spital.

Citește și: Accident în Otopeni- trafic restricționat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Echipele de salvare de la ISU Tulcea au fost contactate ieri, 26 ianuarie, la ora 16:00, pentru a interveni în urma unui accident rutier grav. Pe lângă echipa de medici, au intervenit și pompierii, în cazul izbucnirii unui incendiu. Însă, a fost prea târziu, pentru că cele două victime aveau răni care nu erau deloc compatibile cu viața.

Tânăra era din localitatea Camena, județul Tulcea și avea o familie frumoasă.

Casandra mai avea o soră și părinții lor s-au implicat mult în educația lor, astfel că erau foarte mândri de cele două. Însă, acum fiica lor s-a stins din viață și a lăsat o suferință greu de vindecat.

Citește și: Accident sau sinucidere

Apropiații sunt în stare de șoc și o plâng pe Casandra. Tânăra în vârstă de 17 ani era elevă, avea mulți prieteni și o familie care o iubește. După tragica veste că ea nu mai este în viață, prietenii și familia au lăsat mesaje emoționante, prin care și-au exprimat durerea în urma tragediei care s-a produs ieri.

Citește și: „Ai lăsat în urmă o durere nesfârșită”. Cine este Casandra, fata de 16 ani care a murit în urma accidentului din Tulcea. Șoferul este în comă

„Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, ”Dumnezeu să te ierte, suflet frumos”, au transmis oamenii îndurerați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si