Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare șocantă la spital: și-a cerut iubita în căsătorie, înainte ca ea să moară

Un italian și-a cerut în căsătorie iubita înainte ca ea să moară. Întâmplarea șocantă a avut loc pe patul de spital.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Postarea inedită a unui bărbat a făcut furori în mediul online. Italianul și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce ea se afla în spital în stare gravă. Femeia a murit după două zile.

Edoardo Parisi, în vârstă de 32 anni, și-a surprins iubita la spital. A îngenuncheat lângă patul ei și i-a oferit un inel: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Întâmplare șocantă la spital: și-a cerut iubita în căsătorie, înainte ca ea să moară

Evenimentul a avut loc în Fucecchio, Firenze. Chiara Giuntoli a replicat: „Dar ce zici? Ești nebun?!”. Fata a acceptat cu lacrimi în ochi cererea bărbatului, apoi la două zile a murit.

Chiara se lupta de doi ani cu o tumoare.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

„M-am gândit că acesta ar trebui să fie momentul nostru”, a explicat tânărul, care a postat înregistrarea pe facebook, alături de un mesaj pentru iubita lui.

Citeste si: Deputații PSD doresc demisia ministrului sănătății

Citeste si: Avocatul Poporului: Renate Weber nu poate beneficia de pensie specială, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute

Citeste si: Prima vacanță în trei. Simina de la „Puterea Dragostei”, Alex Zănoagă și Dominic au plecat la drum

„M-am gândit că tu, cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înțelegeai situația, ci pentru că știai că tristețea ta m-ar fi afectat și pe mine. Ai zâmbit mereu și ai luptat.(...) Acum știu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărți două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris Edoardo.

Citeste si: Ploile fac victime! O bătrână de 75 de ani din Vaslui, înghițită de viitură. Femeia a vrut să-și salveze păsările din calea apelor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI