Daca pana acum turistii se inghesuiau pentru a admira celebra cascada, organizatia Viitorul Plus – Asociatie pentru Dezvoltare Durabila a venit cu o solutie. Platforma va fi construita de la baza raului Minis, vis-a-vis de cascada, astfel, turistii o pot admira si fotografia in siguranta.

“Am ajuns la ultima etapa din lucrarile de amenajare la cascada Bigar – realizarea accesului la baza raului Minis pentru a putea cobori albia foarte abrupta si vedea in siguranta cascada! La sfârsitul anului trecut au inceput pregatirile pentru fundatii, intrerupte insa de lunile de iarna.

Din martie, am reluat lucrarile si am avansat cu montarea platformei metalice realizata de partenerul CON-A. In câteva saptamâni vom finaliza ultima si cea mai importanta etapa a proiectului”, arata cei de Viitorul Plus, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodata, a fost reabilitat si drumul de acces catre intrarea in parc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si