Localitatea a suferit de pe urma depopulării, astfel că autoritățile încearcă din răsputeri să aducă oameni noi în zonă. Dacă prețul vă face cu ochiul trebuie să știți că există și câteva condiții pe care proprietarii trebuie să le îndeplinească.

Ce trebuie să faci ca să devii proprietar

Mai concret, noii proprietari trebuie să se angajeze să renoveze locuinţele, în decurs de trei ani, la un cost începând cu 15.000

de euro. De asemenea, trebuie să depună o garanţie de 5.000 de euro, care va fi returnată după renovare. „Sambuca este un adevărat paradis", spune Giuseppe Cacioppo, viceprimarul şi consilierul turistic de la Sambuca.

Case de vânzare într-un paradis din Italia la doar 1 dolar

Localitatea Sambuca se află într-o rezervaţie naturală, plină de istorie, înconjurată de plaje, păduri şi munţi, o zonă liniştită, un refugiu idilic. „Nu ne putem permite să ne pierdem această minunată moştenire arabă. Din fericire, străinii dau o mână de ajutor pentru a salva această bijuterie. Fondată de vechii greci, Sambuca a fost ulterior cucerită de Saraceni, care a transformat-o într-un centru comercial înfloritor", a mai completat acesta. 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si