Viiutura le-a distrus casele mai multor locuitori din Azuga, din cauza ploilor abundente din ultimele ore. Apa are peste 20 de centimetri în anumite zone.

Cu două săptămâni înaite de Crăciun, oamenii sunt de-a dreptul disperați că locuințele le-au fost inundate, viitura distrugându-le toată munca de o viață întreagă.

Citeste si: Avertizare de cod portocaliu de inundații. Ce zone sunt vizate

Zona este cunoscuta pentru astfel de incidente

Zona în care au fost inundate mai multe gospodării este cunoscută pentru aceste fel de incidente, totul întâmplându-se din cauza pârâului din apropriere care se umflă de fiecare dată când plouă mai mult. Digurile acestui pârâu nu sunt destul de rezistente pentru a reuși să țină apa departe de locuințele oamenilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii ajunși la fața locului, au evacuat oamenii din locuințe și încearcă din răsputeri să scoată apa din case, în încercarea de a mai salva ceva.

Citeste si: O femeie din Maramureș a sunat la 112 pentru că întârzia să își ia copilul de la grădiniță din cauza traficului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si