Henrieta Sabau- reprezentant vanzari: Este un concept de a trai simplu, de a trai inconjurat doar de lucrurile de care ai nevoie. Si sa incerci sa fii fericit si cu lucruri putine.

Viitorul e o calatorie in jurul lumii: casa pe roti ii duce oriunde pe cei care vor sa porneasca in aventuri, dar fara sa-si paraseasca patul!

- E o solutie foarte mobila. Nu te opreste intr-un singur loc. Ati renunta la apartament sau casa pentru asa ceva? Sigur, bineinteles.

 Henrieta Sabau- reprezentant vanzari: Este foarte ieftin sa intretii o astfel de casa, in al doilea rand putem spune ca esti mult mai aproape de natura daca vrei iti duci casa la marginea orasului sau intr-o statiune montana si scapi de aglomeratia din oras, de aerul poluat, poti sa traiesti mult mai eco.

Henrieta Sabau- reprezentant vanzari: Un alt avantaj ar fi ca poate de multe ori nu ai vecini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inauntru e loc destul pentru o familie mare.

-Are doua lofturi si o canapea extensibila jos. Deci in casuta asta pot dormi sase persoane.

-Coltul acela este livingul, un corner micut, dining table cu bucataria

-Si aici baia, depinde ce marime se vrea, cu vana. Toaleta este o toaleta uscata, compost, este foarte utilizata in tarile din vest, este eco friendly, deci nu are nevoie de apa.

Un avantaj al traiului aici e ca scapi de grija facturilor. Dezavantajul e ca banii economisiti se duc pe combustibil.  

Henrieta Sabau- reprezentant vanzari: Izolatia este de 10 cm in pereti si in podea si 15 cm in acoperis, cum aid at drumul la incalzire in 15 minute s-a incalzit tot pentru ca este foarte bine izolata si e conceputa pentru toate anotimpurile.  

Botond Szakacs- constructor: In cazul in care nu este racordata la retea de apa atunci avem doua rezervoare, una de apa curata si una de ape uzate.

Doar sase romani si-au cumparat pana acum astfel de locuinte. Cei mai multi clienti ai firmei producatoare sunt straini.

Henrieta Sabau- reprezentant vanzari: Cel mai standard model ar fi de 6,6m si pretul cutiei, cum ar fi casa la rosu incepe de la 16.850 de euro, pretul cutiei, dupa care vine mobila, dotarile, instalatia sanitara.

Pretul total depaseste 20.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si