Close sidebar
Close sidebar

Casnicia sub acelasi acoperis cu parintii poate fi un calvar sau o binecuvantare? Aflati ce spun specialistii

Casnicia sub acelasi acoperis cu parintii poate fi un calvar sau o binecuvantare? Colega mea Diana Parvu vine cu raspunsul. Si mi-a spus ca mai are o surpriza legata de frumusete. Sa vedem despre ce este vorba.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In sezonul nuntilor, trebuie sa ne gandim si la ce urmeaza casatoriei, nu-i asa ?!  Atunci cand aveti optiuni, ce alegeti: sa locuiti cu parintii sau singuri? Haideti sa vedem ce presupune fiecare dintre variante, cu bune si cu rele.

Cine a zis ca sportul si arta nu merg mana-n mana s-a inselat. Va invit la o ora de sanatate si pentru trup, nu doar pentru suflet, intr-o galerie de arta. Si tot in materialul de mai jos aflati de la Adi Perjovski ce tunsori si ce coafuri se poarta toamna aceasta. Ne tundem sau pastram buclele?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI