În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I la Tragerea Suplimentară Loto 6/49 de duminică 2 decembrie 2018.

Posesorul biletului norocos este din Timişoara, are în jur de 70 de ani şi este un jucător constant al jocurilor loto de peste 50 de ani. Este primul său câştig major, iar cele şase numere norocoase au, după cum ne-a declarat, semnificaţie personală.

A aflat că este marele câştigător a doua zi după tragere, dintr-un ziar local, al cărui abonat este. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Reamintim faptul că la Tragerea Suplimentara Loto 6/49 din 2 decembrie 2018, organizată cu ocazia TRAGERILOR SPECIALE LOTO CENTENAR 1918-2018, s-a câştigat premiul de categoria I, in valoare de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro).  Biletul norocos a fost jucat la agentia 35-007 din Timişoara si a fost completat cu o varianta simplă la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de numai 10,50 lei. Cu acelaşi bilet, jucătorul a mai câştigat si un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principala Loto 6/49, în valoare de 30 lei.

Acesta este cel de-al cincilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49 şi, până la această dată, cel mai mare premiu câştigat în 2018 la acest joc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si