Câştigătorul Survivor România 2020. Cu câţi bani va pleca acasă câştigătorul de la Survivor România 2020?  Avem răspunsul pentru voi! Marea finală de la Survivor România va avea loc sâmbătă, 30 mai 2020, de la ora 20:00, la Kanal D.  Prăgăteşte-te de război în mare finală Survivor România! 

Câştigătorul Survivor România 2020. Marele premiu

Cei patru finalisti ai Survivor Romania se vor lupta pentru trofeu si pentru marele premiu de 250.000

de lei. Publicul va fi cel care va desemna castigatorul prin vot, in direct, sambata, 30 mai, la Kanal D.

Citeste si: Finala Survivor România 2020: Pregăteşte-te de război- LIVE

castigatorul survivor romania 2020
castigatorul survivor romania 2020

Aventura a ajuns final

Aventura Survivor 2020 a ajuns final, iar fanii emisiunii de la Kanal D așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va fi marele câștigător. Marea finală Survivor va avea loc sâmbătă, 30 mai, iar câștigătorul va fi anunțat în direct, după votul telespectatorilor.

La început au fost 29 de concurenți, iar acum au rămas doar cei patru finaliști: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Dintre aceștia, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 250 de mii de lei, după patru luni de concurs.

Câştigătorul Survivor România 2020. Cum se votează în finala Survivor România 2020?

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important, acestia alegand castigatorul Survivor Romania 2020. Modalitatea de vot va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de Dan Cruceru. Votul va fi prin SMS, însă toate detaliile le puteţi vedea în timpul emisiunii de la Kanal D

Citeste si: Câștigător Survivor România 2020. Astrologul dă verdictul! Cine este favorizat de astre?

După patru luni de condiții vitrege și competiții care le-au pus

la încercare nu doar condiția fizică, ci și mușchii, patru concurenți au rămas să-și dispute finala Survivor România și să lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp și Emanuel Neagu sunt cei patru finaliști „Survivor Romania”, în urma celor două semifinale disputate în weekendul ce tocmai a trecut. Doar unul dintre ei va intra posesia trofeului și a marelui premiu de 250.000 de lei. Câștigătorul vă fi desemnat prin votul publicului, în direct, sâmbăta, 30 mai, la Kanal D.

Citeste si: Ei sunt cei patru finaliști Survivor Romania! Mai e doar un pas până la MAREA FINALA de pe 30 mai!!!

Câştigătorul Survivor România 2020.   Câștigătorul Survivor România 2020 va fi desemnat în direct! Urmărește marea finală "Survivor România", SÂMBĂTĂ, de la ora 20:00, pe Kanal D

castigatorul survivor romania 2020
castigatorul survivor romania 2020

Câştigătorul Survivor România 2020. Cine sunt cei patru finalisti de la Survivor Romania:

Lola (Lilia Crudu) de la Survivor România 2020

Lola este o tanara de 32 de ani din Chisinau care locuieste de 12 ani in Bucuresti. Este antrenor personal de fitness, agent de vanzari pentru asigurari de viata si MC, pentru ca muzica este ceva fara de care nu poate trai.

Citeste si: Finala Survivor România 2020 live streaming. Cum se poate vota favoritul?

Elena Ionescu de la Survivor România 2020

Câştigătorul Survivor România 2020. Elena Ionescu a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda; avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru. In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Citeste si: „Survivor Romania”, cel mai urmarit show in intreaga tara si la orase

castigatorul survivor romania 2020
castigatorul survivor romania 2020

Emanuel Neagu de la Survivor România 2020

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

Iancu Sterp de la Survivor România 2020 

Câştigătorul Survivor România 2020.   Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp.

Citeste si: Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti „Survivor Romania”

"Nu pot sa spun ca am plecat neaparat de la confort pentru ca eu am o ferma de oi si vara le ducem la munte si vrand, nevrand, nu am tot timpul oameni si asa ca sunt nevoit sa merg si eu acolo si sa dorm intr-o baraca poate mai rea decat asta unde am venit aici. Unde sunt si sobolani si e frig, ploua, deci sunt obisnuit cu conditiile, asta nu o sa fie greu pentru mine", a spus Iancu Sterp cand a intrat in concurs la Survivor Romania.

Cel mai dramatic reality televizat, LIVE la Kanal D

Cel mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania”, este prezentat de Dan Cruceru si poate fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

In lupta acerba pentru surpravietuire sunt douazeci de concurenti, zece vedete si zece persoane mai putin cunoscute publicului larg, care au de infruntat conditii aprige.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Câştigătorul Survivor România 2020. streaming. Câştigător Survivor România 2020.   Marea finala Survivor Romania va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Cei patru finalisti care se vor lupta pentru marele premiu sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Elena Ionescu a reusit sa isi asigure locul in finala dupa ce publicul a decis prin vot ca ea sa mearga mai departe, eliminandu-i pe Emy Alupei si Cezar Juratoni.

Citeste si: “Survivor Romania” se pregateste de batalia finala! Desemnarea castigatorului celei mai indragite competitii va avea loc, in direct, la Kanal D, pe 30 mai

castigatorul survivor romania 2020
castigatorul survivor romania 2020

Iancu Sterp a intrat in finala dupa ce si-a castigat imunitatea; el i-a invins pe rand pe Cezar Juratoni si pe Elena Ionescu in ultimele doua etape ale jocurilor de imunitate.

Câştigătorul Survivor România 2020.   "Iata-i, ultimii patru! Cei patru care intra in finala "Survivor Romania" 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu totii sunteti in marea finala! Va meritati locul, ati demonstrat ca trebuie sa fiti acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va castiga si marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supravietuitorul suprem", a spus prezentatorul Survivor Romania, Dan Cruceru.

Citeste si: Survivor Romania. Ghiță Balmuș, eliminat aseară din competiția ”Survivor Romania”: "Am dat tot ce am putut, de multe ori cu dureri, înfometat, trist..."

Nu pierdeti sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, Marea Finala „Survivor Romania”, la Kanal D. Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de "Survivor Romania".

Citeste si: Survivor Romania/Emanuela, eliminata din competitie

Câştigătorul Survivor România 2020. streaming. Câştigător Survivor România 2020. Ultimii eliminaţi

Emy Alupei și Cezar Juratoni au fost ultimii eliminați, Elena Ionescu detronându-i la votul publicului. Iancu Sterp a reușit să își câștige imunitatea și locul în finală, după ce i-a învins, pe rând, pe Cezar Juratoni și Elena Ionescu, în ultimele două etape ale jocurilor de imunitate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Drama teribilă a lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România! Colegul lui de cameră a murit după ce s-a înecat în propria vomă: "Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele”

Sâmbăta, 23 mai, cea care a părăsit competiția a fost Emy Alupei, care a intrat la duel, prin decizia de solidaritate a fostei echipe roșii, alături de Cezar și Elena." Am evoluat foarte mult(...). Plec de aici același om, cu aceleași principii, dar simt că m-am maturizat", a spus Emy cu ochii în lacrimi.

Câştigătorul Survivor România 2020. Miza jocului, un loc în marea finală

Miza jocului de duminică seara, 24 mai, a fost ultimul loc în finală, după ce Iancu a câștigat doua dintre cele trei jocuri. Surpriza serii a fost prezenta concurenților eliminați până acum, Faimoși și Războinici, care au venit să facă galerie celor trei ultimi combatanți.

Citeste si: Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta!

Câştigătorul Survivor România 2020. streaming. Câştigător Survivor România 2020.   Cezar Juratoni a pierdut primele două etape în competiția cu Elena și Iancu, fiind a fost nevoit să-și ia rămas bun de la cei patru finaliști.

Concurent extrem de puternic și echilibrat, Cezar a avut un discurs plin de emoție și a părăsit cu demnitate competiția. "La mine e totul sau nimic(...). Viață e o luptă.(...) Poți să dai și de oameni buni, și de oameni răi. Tu trebuie să îți menții calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești, doar prin muncă și prin devotament. Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fară sacrificiu", a subliniat Cezar.

Câştigătorul Survivor România 2020. Un sfat pentru finalişti

La ultima îmbrățișare cu cei rămași în concurs, acesta le-a dat un ultim sfat: "Ați arătat că puteți, să nu vă schimbați, arătați că sunteți balauri toți!".

Câştigătorul Survivor România 2020. Așadar, doua fete, Lola și Elena, și doi băieți, Emanuel și Iancu, sunt cei patru finaliști „Survivor România”. Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, a făcut anunțul mult așteptat.

Citeste si: Survivor România: Cezar şi Lola au câştigat aseară, la jocul individual, câte 1000 de dolari. Află ce au făcut cu banii!

"Iată-i, ultimii patru! Cei patru care intră în finala Survivor România 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu toții sunteți în marea finală! Vă meritați locul, ați demonstrat că trebuie să fiți acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va căștiga și marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supraviețuitorul suprem", a spus acesta.

Citeste si: Nuntă la Survivor România! Lola se mărită cu iubitul ei, George! ”Vor fi două nunți, una în Moldova, una la București!” Detalii și declarații exclusive

Câştigătorul Survivor România 2020. Telespectatorii vor decide prin vot, în direct, cine merită să câștige această competiție, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasă și a dovedit, în cele patru luni de încercări, că este demn de titlul „Survivor Romania”.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si