Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an, aşa cum o arată declaraţia de avere depusă în iunie 2019, completată în calitate de „manager-directror general” la TNB. La rubrica activelor financiare, Caramitru a notat că deţine 20 de conturi, în lei şi euro, totalul fiind de aproximativ 820.000 de euro, cam cu 100.000 de euro mai mult decât la precedenta declaraţie de avere, depusă cu un an înainte.

( vezi ce bogat este actorul Cristian Şofron)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ion Caramitru, scrisoare deschisă: Nu am a-mi reproşa nimic. Am adevărul de partea mea

Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an. A încasat 742.230 de lei

La rubrica veniturilor, Caramitru a notat că a încasat 101.007 lei ca manager la TNB, 568.601 de lei din drepturi de autor şi 72.822 de lei din pensie.

În total, actorul a avut un venit anual de 742.230 de lei, adică 61.869 de lei (aproximativ 13.500 de euro) pe lună. Este o diferenţă uriaşă faţă de precedenta declaraţie de avere, din 2018, când Caramitru a raportat venituri totale de 343.144 de lei, ceea ce înseamnă că veniturile sale sunt mai mult decât duble.

Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an. Mihai Călin îl acuză că a confiscat TNB

Actorul Mihai Călin, actor la TNB, a trimis miercuri o scrisoare deschisă. “De aproximativ 3 ani, încercăm să dialogăm cu dvs. Azi am înțeles, mai mult ca oricând, valabilitatea motto-ului dvs.: "Eu n-am nevoie să mă iubească nimeni, eu vreau profesionalism". Și uite așa, după 14 ani de directorat, o bună parte din activitatea TNB a luat forma acestui motto. Numai că dvs nu vreți, de fapt, profesionalism ci supușenie. Ați confiscat în mare parte TNB. Noi nu am sesizat ministerului ilegalități ci faptul că legea managementului, pe care dvs ați reușit s-o modificați de ani buni, este sursa permanentizării în funcție a unor oameni care se transformă din directori în patroni. Nu aveți vârstă de pensionare, nu există concurs deschis (nimeni nu are dreptul să concureze la final de mandat cu dvs.) și băgați în buzunar 10% din încasările nete pe fiecare reprezentație a unui spectacol regizat de dvs. Dacă nu la toate, măcar la cele mai profitabile”, a scris Mihai Călin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si