Berea la draft a ajuns să fie considerată un produs de lux. Prețul pe care trebuie să îl plătești dacă vrei să bei bere pe litoralul românesc este destul de mare.

Berea la draft de pe litoralul românesc scoate mulți bani din buzunar românilor

Se pare că berea la draft, rece, pe litoral, este o plăcere scumpă. Potrivit informațiilor transmise de playtech.ro, un român trebuie să scoată mulți bani din buzunar dacă vrea să bea bere pe plajă.

Prețurile unui pahar cu bere la draft pornesc de la 11 lei și pot ajunge până la 16 lei. Prețul diferă, bineînțeles, de plajă, dar și de stațiune.

Citește și: VIDEO Prietenul tânărului înecat în Olt, declarații după moartea lui Flavius! Ce dezvăluiri a făcut despre teribilul accident: „Am fost anchetat de trei procurori”

Cât a ajuns să coste un pahar cu bere la draft pe litoralul românesc

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Mamaia, considerată cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, berea la draft este, de asemenea, mai scumpă comparativ cu aceeași bere în altă stațiune.

Specialiștii recomandă evitarea consumului de alcool pe plajă

Specialiștii recomandă evitarea pe cât posibil a consumului de alcool pe plajă pentru că este o băutură diuretică, care constă în eliminarea accelerată a lichidelor din organism.

Acest lucru vă poate afecta mai ales pentru că îl consumați în soare, pe plajă, la temperaturi ridicate și există riscul de a vă deshidrata.

Cu toate acestea, specialiștii au oferit câteva trucuri utile în cazul în care doriți să consumați o bere la draft, un pahar de vin sau un cocktail pe plajă. 

Citește și: Cum e posibil să fii mereu beat, deși nu consumi alcool. Coșmarul unei femei din Canada al cărui organism produce singur bere

Cât a ajuns să coste un pahar cu bere la draft pe litoralul românesc

[Sursa foto: istockphotos]

Dr. David Deyhimi ne sfătuiește să avem o bună hidratare înainte sau chiar în timp ce consumăm alcool pe plajă. În această situație, băuturile alcoolice pot fi alternate cu băuturile non-alcoolice (apă, sucuri naturale sau sucuri acidulate). Astfel, se previne deshidratarea. Un alt sfat important este cel de a mânca copios înainte de a începe să consumi alcool, iar pe parcursul zilei să poți avea mai multe gustări. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si