Close sidebar
Close sidebar

Cat a costat covorul rosu de la intrarea in biroul grupului social-democratilor din Parlament

Cine imparte... parte isi face? Un covor rosu, pufos si nou-nout a aparut la intrarea in biroul grupului social-democratilor din Parlament! Nici prin gand nu va trece cat s-a investit pentru confortul parlamentarilor... Ca niste adevarati lideri au fost primiti membrii PSD care fac parte din grupul partidului in Parlament. Au calcat pe o tesatura matasoasa, fina si... nou noutza.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Minunatia de covor de la grupul PSD masoara 40 m lungime are o latime de 6 m si a costat 15 mii de euro."

Un covor cum ii trebuia partidului de guvernamant, ar spune membrii formatiunii, mandri de achizitie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Liviu Dragnea: Respecta linia administratiei

Aparent indiferent la schimbarea decorului, si presedintele consiliului judetean Vrancea apreciaza maretul covor rosu.

L-am intrebat si pe presedintele PSD despre aceasta achizitie.

DRAGNEA: Calcam pe el. L-am vazut si eu ca si voi saptamana trecuta nu l-am cumparat eu, l-a cumparat ...dar puneti-l in dreptul meu, e cumparat de la o fabrica de-a mea (rade). Noi mergem bine impreuna pe el  ca doar nu e numai pentru PSD. La celelalte grupuri or sa puna rogojina... La revedere!"

In raspunsul la solicitarea facuta de Stirile Kanal D, se arata ca toate covoarele si mochetele, inlocuite, in ultimii ani, in Parlament fusesera achizitionate in 1990.

Schimbarea lor face parte dintr-un plan ce respecta
Catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe din patrimoniul Camerei Deputatilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI