Close sidebar
Close sidebar

Cât a costat geaca lui Vladimir Putin de la mitingul pro-război de la Moscova

În timp ce mii de oameni nevinovați mor în Ucraina, iar peste 3 milioane de mame și copii au părăsit deja țara, Vladimir Putin face propagandă la Moscova pentru "operațiunea militară specială" din țara vecină. Aplaudat de cel puțin 100.000 de oameni, într-un concert grandios, ce are loc pe un stadion, Putin a vorbit despre "iubirea creștinească".

Sorin Negru,

Vladimir Putin, discurs delirant despre iubire și religia ortodoxă. Geaca purtată la mitingul de vineri costă 12.000 de euro
 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele rus Vladimir Putin a participat vineri la un concert pe stadionul Lujniki din Moscova pentru celebrarea anexării Crimeei. El a purtat la eveniment o geacă de lux, scrie The Moscow Times.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis președintele Chinei, Xi Jinping, lui Joe Biden despre războiul Rusia- Ucraina

Publicația rusă de opoziție a scris pe contul său de Telegram că haina purtată de președintele rus este marca Loro Piana, din cea mai nouă colecție de iarnă, și costă circa 12.000 de euro, potrivit G4Media.

Discurs frenetic al lui Vladimir Putin pe stadionul din Moscova

Preşedintele rus Vladimir Putin a justificat vineri invazia rusă în Ucraina, promiţând zecilor de mii de simpatizanţi ai săi adunaţi la un miting pe stadionul Lujniki din Moscova, care agitau drapelul naţional, că obiectivele Kremlinului vor fi atinse în Ucraina, relatează Reuters.

Citeste si: VIDEO| Rușii sărbătoresc „Ziua reunificării Crimeei” și organizează concerte la care participă inclusiv președintele Vladimir Putin

"Ştim ce trebuie să facem, cum să facem şi cu ce preţ. Şi ne vom îndeplini absolut toate planurile", a spus Putin la mitingul de pe stadionul Lujniki, cu ocazia împlinirii a opt ani de la anexarea peninsulei Crimeea de către Moscova, anexare considerată ilegală de comunitatea internațională.

Citeste si: O prezentatoare a unui post internațional a izbucnit în plâns în direct. Jurnalista intervieva un ucrainean care şi-a pierdut familia în război

Vladimir Putin a spus că soldaţii ruşi care luptă în ceea ce Kremlinul numeşte "operaţiune militară specială" în Ucraina au ilustrat unitatea Rusiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Umăr la umăr, se ajută unul pe altul, se sprijină unul pe altul şi când este nevoie se apără de gloanţe cu trupurile lor ca fraţii. O astfel de unitate nu am mai avut-o de mult timp"', a spus el.

Vladimir Putin a vorbit despre iubire

"A elibera oamenii de suferințe, de genocid este principalul motiv și scopul operațiunii militare pe care noi am început-o în Donbas și în Ucraina", a mai spus liderul de la Kremlin.

"Acesta este scopul și aici mie îmi vin în cap niște vorbe cunoscute:  Nu este mai multă iubire ca atunci când cineva își dă sufletul pentru prietenii săi.  Noi vedem cum, în mod eroic, luptă băieții noștri în această operațiune militară. Aceste cuvinte din Sfânta Scriptură sunt hrană sfântă pentru creștini,(...) o comoară universală pentru toți reprezentanții Rusiei, pentru toate naționalitățile Rusiei și anume pentru poporul nostru, în primul rând pentru poporul nostru, dar totul se reduce la fapte, la valorile universale pentru toți oamenii, de toate confesiunile din Rusia, pentru oamenii noștri în special".

"Confirmarea acestui lucru este modul în care luptă băieții noștri în această operațiune militară, umăr la umăr. Se ajută, se susțin unul pe altul, iar dacă trebuie, atunci, ca pe un frate de sânge, îl acoperă cu trupul său de gloanțele de pe câmpul de luptă. Așa ceva nu am văzut demult".

"Spun aceste lucruri gândindu-mă la Biblie, nu există dragoste mai mare decât dacă cineva își dă sufletul pentru poporul lui și putem vedea faptele eroice ale oamenilor noștri în această operațiune", a declamat Putin, potrivit DC News. 

Pe un afiș din spatele președintelui rus era scris  ”Pentru o lume fără nazim, pentru Rusia”. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cântăreții au interpretat piese despre război, cu ”Z” pe haine. 

Nu doar armata rusă merge prost, și transmisiunile TV au defecțiuni

Preşedintele rus a dispărut brusc de pe ecrane în mijlocul discursului său, Kremlinul explicând incidentul printr-o defecţiune tehnică, potrivit Agerpres.

Putin era pe punctul să laude eroismul soldaţilor ruşi desfăşuraţi în Ucraina, în faţa a zeci de mii de persoane pe stadion, când, brusc, postul public de televiziune Rossia-24 a început să arate momente de la acelaşi eveniment, discursuri oficiale şi cântece cunoscute.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis președintele Chinei, Xi Jinping, lui Joe Biden despre războiul Rusia- Ucraina

Cincisprezece minute mai târziu, televiziunea a reluat difuzarea înregistrată a discursului preşedintelui rus.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ulterior agenţiilor de presă ruse că emisia în direct a fost întreruptă din cauza unei "defecţiuni tehnice la un server".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI