Pompierii încă intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor izbucnite la Ferma Dacilor, din județul Prahova. Pensiunea a luat foc în această dimineață, în interior aflându-se 22 de persoane. Până acum 5 oameni, printre care și copii au fost găsiți decedați. Unul dintre copiii găsiți fără viață ar fi chiar fiul proprietarului, Cornel Dinicu. În clădire era toată familia acestuia, 5 copii, bunica și soția afaceristului.

”Fiica mea este soția patronului.

A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r.- pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica minorului mort în incendiu, pentru Antena 3 CNN.

Intervenție dificilă la Ferma Dacilor

Alte două persoane, o femeie în vârstă de 48 de ani, dar și un minor au ajuns la spital cu arsuri grave pe corp. În continuare, aproximativ 60 de pompieri caută victime. Pensiunea, care avea un restaurant, dar și mai multe spații de cazare a ars ca o torță, ea fiind construită în totalitate din material lemnos și trestie.

Revelion Ferma Dacilor

În total 5 persoane au fost găsite moarte, după un incendiu puternic la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: El este proprietarul Fermei Dacilor. Unul dintre copiii lui Cornel Dinicu ar fi fost în clădire în momentul izbucnirii flăcărilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un procuror se află acolo în aceste momente, iar acum este așteptată și o echipă formată din polițiști și criminaliști de la București. Alte 3 persoane sunt date dispărute. Pensiunea nu avea autorizație de securitate la incendiu, conform ISU Prahova.

Ofertă pentru Revelion 2024 la Ferma Dacilor

Mai mulți turiști urmau să-și petreacă Revelionul la Ferma Dacilor. Pentru patru zile de cazare prețul a fost de 1400 de lei.

”Vă așteptăm cu brațele deschise. Oferta noastră pentru perioada 30 Decembrie- 2 Ianuarie sau 31 Decembrie- 3 Ianuarie
Preț pachet/persoană în funcție de cazare:

- 1400 lei (cazare în cameră dublă)
- 1850 lei (cazare în căsuță suspendată)
- 2250 lei (cazare în cabana din pădure)
- 2250 lei (cazare în căsuța din vie)
- 400 lei pentru copiii peste 6 ani ”, a fost anunțul publicat de pensiunea din Tohani, Gura Vadului.

Pachetul conținea cazarea cu mic dejun inclus pentru 3 nopți, mesele, dar și pachetul de băuturi pentru masa festivă de Revelion. Pentru cei necazați prețul este de 450 lei.

Cine este patronul pensiunii din Prahova?

Cornel Dinicu a creat un adevărat imperiu în Tohani. Acolo acesta a construit 30 de încăperi, iar în viitor afaceristul avea în plan și contruirea unui SPA.

”Zona este în plină dezvoltare, suntem pe paralela 45, pe paralelă cu Chianti și cu Bordeaux, deci solul este fantastic pentru cultivarea viței de vie. Potențialul zonei este fantastic, totul de dezvoltă accelerat și eu cred foarte tare în proiectul ăsta. Avem de muncă două vieți aici, și pentru următoarele generații ”,

declara în anul 2022 antreprenorul pentru Observator Prahova.

Cornel Dinicu Ferma Dacilor

El este Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Observator Prahova]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Plan roșu de intervenție în Prahova. Infern de Crăciun la Ferma Dacilor din Tohani. Șase victime găsite carbonizate. "E greu să ne dăm seama dacă e adult sau copil"- UPDATE

Despre Cornel Dinicu s-a scris că ar fi furat 500.000 de dolari şi un kilogram de aur în bijuterii din Mercedesul lui Mihai Bucurenciu, liderul interlopilor din cartierele bucureştene Regie şi Giuleşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si