Sanda Ladosi a venit la conducerea Circului de Stat „Globus”, transformat ulterior in Metropolitan in februarie 2017, alaturi de Bogdan Stanoevici. Initial, cei doi au fost adjuncti, dupa care au fost numiti definitiv in functie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sanda Ladosi nu si-a facut niciodata publica declaratia de avere. Pe site-ul Circului Metropolitan exista insa o lista cu salarii de baza a tuturor angajatilor circului, in functie de pozitia pe care o detin.

Citeste si: Sanda Ladosi, dezvaluiri fara perdea: "Primul meu sarut a fost un dezastru! Aveam 15 ani si a fost mai mult o tentativa, dar a fost groaznic…dupa aceea m-am dus şi m-am spalat pe dinti si pe fata!"

Astfel, daca directorul general, care este Bogdan Stanoevici are un salariu de baza de 9.782 lei pe luna, unul dintre cei doi adjuncti ai sai castiga mai mult decat el: 11.163

lei. Al doilea director adjunct castiga „doar” 7.632 lei. Numele subalternului care castiga mai mult decat seful lui nu apare in lista respectiva, insa este evident ca unul dintre cele doua salarii de adjuncti ii apartine Sandei Ladosi. Cantareata a fost adusa in cadrul circului pentru a se ocupa de partea artistica.

Alte salarii de baza in cadrul Cicrului Metropolitan:
Contabil sef – 5.595 lei
Regizor de scena – 1.905

lei
Artist circ – 3.214 – 7.364 lei
Muncitor necalificat – 1.942 lei
Ingrijitor – 2039 lei
Economist – 8.000 lei
Casier – 2.345 lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si