Potrivit informatiilor de pe contul personal de Facebook, Dana Florentina Daea este angajata din luna aprilie a acestui an la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), unde, potrivit declaratiilor lui Petre Daea, este ”referent”.

La solicitarea B1.ro, Biroul de presa al AFIR a comunicat ca pentru posturile de referent tr.IA venitul salarial net porneste de la 2.194 lei (in functie de vechimea in munca a angajatului).

Dana Daea a studiat ingineria economica la Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si  "English Comparative Literature” la The American University of Paris.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De asemenea, inainte de a lucra la AFIR, Dana Florentina Daea a fost asistent comercial la Piscicultorul SA, firma la care, la un moment dat sotia ministrului, Camelia Luchian, a fost director.

Potrivit declaratiei de avere publicata pe site-ul AFIR, in aprilie 2017, fiica lui Petre Daea a castigat intr-un an 120.000 de lei de la Piscicultorul SA. Aceasta mai detine un apartament, cumparat in 2010.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si