Un tânăr a reușit să uimească mai mulți români. Băiatul în vârstă de 18 ani a făcut o postare în mediul online cu care a reușit să facă senzație.

Chiar dacă a dezvăluit că nu a luat examenul de bacalaureat, tânărul care a terminat liceul în această vară s-a angajat și a reușit să obțină un venit la care multe persoane nu s-ar aștepta.

Citește și: Tata Gheorghe, bătrânul care și-a crescut singur strănepoata de când avea 2 luni, în culmea fericirii. Gabriela are acum 19 ani și i-a făcut cea mai mare bucurie: ”Eu am sfătuit-o să…”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

primul job, Bac 2024, salarii romania 2024

Ce venit poate obține un tânăr fără BAC în România? Comentariile nu au întârziat să apară

Tânărul a făcut o postare în care a vorbit despre venitul pe care îl încasează lunar, chiar dacă nu a luat examenul de bacalaureat. Băiatul a spus că primește un salariu de 3250 de lei net, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 400 de lei.

Mai mult decât atât, venitul angajatului urmează să crească cu 300 de lei luna viitoare.

„E salariu ok pentru primul job?” a întrebat tânărul, în cadrul dezbaterii pe care a deschis-o pe Reddit, scrie click.ro.

Chiar dacă venitul în sine nu este nici pe departe unul fabulos, având în vedere salariile din țara noastră, acesta a fost considerat de multe persoane cu mult peste așteptări.

În timp ce unele persoane au povestit cât câștigat ele la primul job, alți oameni au atras atenția că există mulți în România care încasează acești bani doar după zeci de ani de muncă.

„Acum 6 ani, eram în facultate și la angajare am primit 1.500 de lei în mână”, „În 2010, primul meu salariu a fost de 800 de lei. Primii bani primiți au fost 350 de lei”, „Sunt oameni la 40+ de ani de muncă care au același salariu. Sfatul meu e să iei bacul, nu știi niciodată unde te duce viața”, au răspuns mai mulți utilizatori.

Citește și: Cutremur puternic, luni, în România. Seismul a fost resimțit și în Capitală. Magnitudine revizuită la 5,4 grade

primul job, Bac 2024, salarii romania 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si