Cât costă vacanța de Crăciun 2022. Toamna se numără ofertele. Administratorii de hoteluri, pensiuni și cabane au dat startul ofertelor pentru vacanța de iarnă. Iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți petreci Crăciunul într-o stațiune turistică de la noi din țară!

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022

Cererile de rezervări pentru vacanța de Crăciun au început să apară, iar administratorii fac oferte care mai de care mai „accesibile”.

Valul de scumpiri din România a afectat populația țării, dar cu toate acestea oamenii solicită oferte pentru vacanța de iarnă.

Pe singurul site unde prețurile apar fără comision, în majoritatea zonelor turistice din România, sumele se încadrează între 200-300 de ron/noapte pentru o persoană. Asta fără serviciile de luare a mesei și fără facilitatea ciubărului inclusă.

Citeste si: Când se intră în Postul Crăciunului 2022 şi când avem dezlegare la peşte?

Un doritor a primit următoarea ofertă: pentru 4 nopți de cazare, 7 camere, prețul de 13.000 lei.

De Crăciun, trei nopți de cazare într-o pensiune cu capacitate pentru 10-12 persoane, prețul ajunge la 4.500 de lei. Ar veni 120-150 de lei de persoană pe noapte, ținând cont de scumpirile din ultima perioadă.

O persoană ar trebui să scoată din buzunar cam 1.700 de lei pentru patru nopți de cazare, în funcție de facilitățile care le stau la dispoziție clienților.

Care sunt destinațiile preferate de români pentru Vacanța de Crăciun

Datorită frumuseții peisajelor și diversității obiectivelor turistice, România este considerată una dintre țările cele mai atractive pentru vizitatorii din toate colțurile lumii. O vacanță prin țară este o idee excelentă, mai ales în sezonul rece.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Hotelul de Gheață  a fost construit în anii 2005-2006 și este primul de acest gen din Europa de sud-est.

Este o destinaţie inedită pentru Crăciun, ce oferă o experienţă inedită. Biserica de gheaţă şi Winter Parkul unde poţi să faci schi şi snowboard fac din Hotelul de Gheaţă o destinaţie atractivă pentru Crăciun.

Cât costă vacanța de Crăciun 2022

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Băile Balvanyos

Balvanyos se află în judeţul Covasna, la nord-vest de Târgul Secuiesc şi este o staţiune renumită pentru izvoarele sale minerale, dar şi pentru peisajele superbe.

Așadar, “Cetăţile Păgânilor”, în traducere din limba maghiară, sunt situate la adăpostul munţilor Bodoc şi dispun de instalaţii moderne pentru tratamentul afecţiunilor cardiovasculare, bazin în aer liber cu apă minerală carbogazoasă, instalaţii pentru mofete şi de electroterapie. Staţiunea dispune de numeroase locuri de cazare în vile, pensiuni şi hoteluri, dar şi de numeroase atracţii turistice în împrejurimi. Ruinele cetăţii Balvanyos, Grotă cu Alaun, Cimitirul Păsărilor şi Peştera Ucigaşă merită cu siguranţă vizitate atunci când ajungi în zona.

Cât costă vacanța de Crăciun 2022

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022

Maramureș

Într-un alt colț de poveste al țării, vă așteaptă  satele maramureșene, în care se mai păstrează și acum tradițiile seculare, locurile unde timpul parcă stă în loc și păstrează farmecul vremurilor de altădată.

În nordul țării, puteți ajunge destul de rapid, deoarece aveți zboruri directe pe Aeroportul Internațional Maramureș din Baia Mare, de unde alegeți traseele turistice preferate, ca să admirați peisajele montane.

Citeste si: Câte zile libere vom avea de Crăciun 2022?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cât costă vacanța de Crăciun 2022

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022

Borșa

Dacă ajungi la Borşa de Crăciun vei fi surprins de frumuseţea și magia loculu, dar şi de tradiţiile păstrate din moși strămoși. La Borşa găseşti şi părţi de schi foarte bune: Runc-Stiol, Telescaun şi Pătrat. Oraşul este situat la o altitudine de 700 m, înconjurat de munţii Rodnei, Maramureşului şi Tibau.

Valea Prahovei

Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt printre cele mai cunoscute destinații turistice din România, dar și cu cele mai frumoase peisaje. Traseele montane din Azuga, Bușteni, Sinaia, Predeal și Poiana Brașov sunt excelente pentru vacanțe în familie sau prieteni.

Cât costă vacanța de Crăciun 2022

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022

Citeste si: Câte zile libere vom avea de Revelion 2023?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si