Cele două blocuri ridicate aproape de plajă de fratele Simonei Halep sunt apropiate gata iar primii proprietari și-au primit deja cheile de la imobil. Cum era de așteptat, aceștia nu s-au grăbit să se mute ci au scos la închiriat apartamentele. O noapte în apartamentul din cartierul Simonei Halep costă aproximativ 850 lei în perioada de sezon. Apartamentul are două camere: un living și un dormitor.

Noul proprietar prezintă apartamentul ca fiind ”situat în inima orașului Mamaia, la 500 metri de cluburile de pe plajă. Acesta are aer condiționat, conexiune wi-fi și este la 50 metri de plajă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în finala de la Madrid

Citeste si: Ilie Năstase, declarație uimitoare după ce Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă”

Citeste si: Sora Lidiei Buble s-a întâlnit cu idolul ei, Simona Halep! Uite ce au făcut superba adolescentă şi marea campioană! FOTO!

Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din România și a investit mulți bani în imobiliare. Ea construit mai multe vile în Constanța și a cumpărat un hotel în Poiana Brașov. De asemenea, ea mai are o cafenea pe litoral iar clădirea în care se află aceasta ar putea fi transformată tot într-un hotel de familia jucătoarei de tenis care a făcut senzaie în turneul de la Madrid.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si