Close sidebar
Close sidebar

Cât costă să închiriezi apartamentul Simonei Halep de pe malul mării! Sportiva a ridicat un complex imobiliar la Mamaia EXCLUSIV

Cartierul ridicat de familia Simonei Halep în Mamaia este aproape gata iar noii proprietari au început să închirieze apartamentele.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele două blocuri ridicate aproape de plajă de fratele Simonei Halep sunt apropiate gata iar primii proprietari și-au primit deja cheile de la imobil. Cum era de așteptat, aceștia nu s-au grăbit să se mute ci au scos la închiriat apartamentele. O noapte în apartamentul din cartierul Simonei Halep costă aproximativ 850 lei în perioada de sezon. Apartamentul are două camere: un living și un dormitor.

Noul proprietar prezintă apartamentul ca fiind ”situat în inima orașului Mamaia, la 500 metri de cluburile de pe plajă. Acesta are aer condiționat, conexiune wi-fi și este la 50 metri de plajă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în finala de la Madrid

Citeste si: Ilie Năstase, declarație uimitoare după ce Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă”

Citeste si: Sora Lidiei Buble s-a întâlnit cu idolul ei, Simona Halep! Uite ce au făcut superba adolescentă şi marea campioană! FOTO!

Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din România și a investit mulți bani în imobiliare. Ea construit mai multe vile în Constanța și a cumpărat un hotel în Poiana Brașov. De asemenea, ea mai are o cafenea pe litoral iar clădirea în care se află aceasta ar putea fi transformată tot într-un hotel de familia jucătoarei de tenis care a făcut senzaie în turneul de la Madrid.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI